Skanska pune piatra de temelie a proiectului Campus 6

Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, așează piatra pietra de temelie a proiectului Campus 6, cel mai nou proiect al companiei pe plan local.

La ceremonie au participat primarul sectorului 6, domnul Gabriel Mutu, Aurelia Luca, Country Manager Skanska Property România, Katarzyna Zawodna, Business Unit President Skanska Commercial Development Europe, Marcin Łapiński, Managing Director Skanska Property România și Ungaria și Richard Burleigh, Președinte Skanska Construction România dar și chiriași și parteneri ai Skanska.

„Noul nostru proiect aflat în apropiere de stația de metrou Politehnica marchează extinderea Skanska în zona Centru-Vest a Bucureștiului. Odată cu acest pas, Skanska își consolidează poziția și își îndeplinește unul dintre obiectivele strategice, acela de a fi prezentă în două zone din București. Prin acest proiect îi ajutăm pe clienții noștri să aibă succes în business-ul lor. Ne străduim să contribuim la materializarea viziunii lor și, în același timp să oferim un mediu de lucru sănătos pentru angajații acestora, care să le permită să își atingă potențialul maxim”, declară Aurelia Luca, Country Manager Skanska Property România.

„Este începutul unei schimbări pe piață imobiliară din România și suntem mândri că proiectul Campus 6 este parte a acestui fenomen. Desigur, această realitate nu ar fi fost posibilă fără chiriașii noștri care ne inspiră să dezvoltăm în continuare proiecte inovatoare care să răpundă nevoilor pe care le au. Din acest motiv, standardul WELL Building pentru amenajarea spațiilor de birouri este foarte important pentru Skanska. De aceea, am inclus caracteristicile acestui standard în proiectul Campus 6”, spune Marcin Łapiński, Managing Director Skanska Property România și Ungaria.

„Compania Skanska este preocupată de bunăstarea oamenilor și buna condiție a mediului. Credem în valori care generează schimbări și care se întind pe durate mari de timp. Datorită acestui fapt, dar și echipei noastre bine antrenate care întotdeauna respectă termenul limită concentrându-se în același timp pe calitate și siguranță, acest proiect va putea fi livrat în perioada stabilită. De aceea, îndeplinim și de această dată promisiunea de a livra la timp proiectele pe care le dezvoltăm, alături de celelalte promisiuni – de a acționa în mod etic și transparent, de a continua să inovăm și de a oferi sprijinul necesar clienților și partenerilor noștri de afaceri”, completează  Richard Burleigh, Președinte Skanska Construction România.

Campus 6 include patru clădiri de birouri care oferă o suprafață închiriabilă totală de 81.000 mp și doua niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Termenul de livrare pentru prima fază este T3 din 2018. Aceasta va fi certifiată LEED Gold și va integra soluții sustenabile care vor minimiza amprenta complexului asupra mediului și vor reduce semnificativ costurile de operare.

Campus 6 este conceput ca un hub social în care chiriașii, angajații și partenerii se vor putea întâlni, lucra și relaxa. Proiectul cuprinde zone verzi de interacțiune dotate cu prize electrice și Wi-Fi, zone de tip amfiteatru care vor găzdui întruniri de business și sociale, restaurante și cafenele cu terase.

Skanska România

Skanska România este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania și-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior.

Grupul Skanska

Facem parte din Grupul Skanska, fondat în anul 1887. Grupul este una dintre cele mai mari companii ce furnizează servicii de construcţii şi dezvoltare din lume, având în prezent 41.000 de specialişti angajaţi în Europa şi S.U.A.. Construim în conformitate cu principiile de dezvoltare sustenabilă, punând accent pe nevoile viitoare ale comunităţilor în care operăm. Ne axăm pe modul în care proiectele noastre vor influenţa vieţile oamenilor şi dezvoltarea ţării pe termen lung. Participăm la unele dintre cele mai inovatoare construcţii şi lucrăm în prezent cu 10.000 de proiecte în întreaga lume. Veniturile companiei Skanska au totalizat în 2016 aproximativ 16 miliarde euro, iar profitul operaţional a fost de 866 milioane euro. Sediul companiei se află la Stockholm, Suedia. Skanska este listată la Bursa de Valori din Stockholm din 1965. Standardele de lucru ale Skanska sunt descrise în “Codul de Conduită”. Pe fiecare piaţă, ne desfăşurăm activitatea conform unor valori comune: preţuim viaţa, ne comportăm etic şi transparent, suntem mai buni în echipă şi suntem dedicaţi clienţilor noştri. În Polonia, Skanska are aproape 7.000 de specialişti angajaţi în 3 unităţi operaţionale: Skanska S.A., Skanska Property Poland, Skanska Residential Development Poland.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.