ANTREC și-a desemnat câștigătorii anului 2016

0

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) și-a desemnat, sâmbătă, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, câștigătorii celei de-a XIII-a ediții a evenimentului „Margareta de Aur”.

Marele Premiu Margareta de Aur 2016 a fost acordat domnului Cristian Dumitrescu pentru complexului agroturistic ‘Grădina Vlahiia’din Snagov. De asemenea, au fost acordate, premiul de excelență pentru ‘Experiențe de vacanță’: Domeniile Mar’tinutzi, Vintu de Jos, Alba; premiul de excelență pentru ‘Promovarea conceptului de EcoTurism’ — Casa Comana, Giurgiu precum și premiul de excelență pentru ‘Originalitatea și unicitatea proiectului’ — Complexul Egreta, Berzasca — Clisura Dunării, Caraș-Severin, informează Agerpres.

Marele premiu la categoria ‘Gastronomie’ a fost acordat Asociației Județene de Turism Sibiu pentru ‘Promovarea identității gastronomice din județul Sibiu prin programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019’. La secțiunea Festivaluri și Evenimente, marele premiu a fost acordat Festivalului Prazului și Zaibărului, Casa de Cultură ‘Amza Pellea’, Băilești, Dolj iar pentru Promovare on-line servicii turistic, premiul special a fost acordat Pensiunii La Mesteceni, Răhău, Alba.

Cu acest prilej, ANTREC a oferit și câteva ‘Diplome de apreciere’ pentru Promovarea patrimoniului basarabean, domnișoarei Svetlana Matvievici, Orhei, Basarabia, precum și pentru Promovarea ecoturismului în Delta Dunării, fostului camion olimpic Ivan Patzaichin.

Ca noutate, la aceasta ediție, pe lângă marile premii aferente fiecărei categorii și Marele Premiu „Margareta de Aur”, au fost acordate premii de excelență pentru programe turistice generatoare de experiențe de vacanță, promovarea conceptului de ecoturism și pentru originalitatea și unicitatea proiectelor inițiate în turism.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.