Cristian Ciocan, victorie uriașă la Hamburg

Pugilistul Cristian Ciocan şi-a apărat cu succes centura WBO European la categoria grea, vineri seară, într-o gală ce a avut loc la Hamburg. Românul a câştigat centura WBO în octombrie 2016, când l-a învins pe germanul Erkan Teper. El a boxat ulterior, la 4 februarie, cu britanicul David Pryce, în faţa căruia s-a impus prin KO.

Boxerul român Cristian Ciocan și-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, într-o gală profesionistă desfășurată la Barclaycard Arena din Hamburg, printr-o victorie la puncte în fața algerianului Zine Eddine Benmakhlouf.

Ciocan a primit decizia în unanimitate, cei trei arbitri-judecători acordându-i victoria cu 96-94, 96-93, respectiv 96-93, la capătul unui meci de zece reprize pe care Christian Hammer, numele german de ring al gălățeanului, l-a dominat mai clar decât atât, scrie agerpres.ro.

Cristian Ciocan a reușit să îl trimită la podea în runda a șasea pe algerian, care s-a accidentat la un picior și a șchiopătat restul meciului.

Ciocan are acum 22 de victorii (12 KO) și 4 înfrângeri (3 KO) la profesioniști, câștigând ultimele cinci meciuri. Benmakhlouf a suferit a șasea sa înfrângere (1 KO), palmaresul său cuprinzând 22 de victorii (12 KO) și un meci egal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.