Dragnea îl ironizează pe Iohannis

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în contexul în care preşedintele Klaus Iohannis a susţinut că Legea DGIP este neconstituţională, că PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret pentru că le are pe toate, afirmând că este „un partid iubit cu un sediu foarte accesat”.

Sunt servicii mai mari şi mult mai importante decât DGPI. Atunci de ce ar fi trebuit DGPI să aibă nevoie de avizul CSAT?”, declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret pentru că le are pe toate„.”Nu există serviciu secret din România care să nu fi avut şi să nu aibă o colaborare foarte strânsă cu PSD. Este un partid iubit şi cu un sediu foarte deschis şi foarte accesat. Din acest motiv ne şi simţim foarte protejaţi. Noi nu avem nevoie să ne facem un serviciu secret, le avem pe toate, a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele Kaus Iohannis a declarat joi că DGPI este o instituţie militarizată şi nu poate să funcţioneze fără avizul CSAT, precizând că, „în ultimă instanţă”, va ataca la CCR legea votată de Parlament.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a mai spus că răspunsul dat de Guvern Curţii Constituţionale la sesizarea fostei sale soţii, Bombonica Prodana, privind abuzul în serviciu „este o probă de mare specializare juridică”, afirmând că Parlamentul nu dă astfel de răspunsuri.

„Este o probă de mare specializare juridică şi constituţională. Noi, de exemplu, de la Parlament nu dăm astfel de răspunsuri. Camera Deputaţilor nu răspunde la solicitări făcute pentru speţe ale unor persoane fizice aflate în procese. Noi răspundem când sunt dispute constituţionale între instituţii, conflict între instituţii, contestaţii făcute de Avocatul Poporului. Nu intrăm în astfel de… Dar probabil la Guvern este o altă practică. Nici nu cred că premierul Grindeanu a ştiut despre ce e vorba”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze punctul de vedere transmis de Guvern către CCR cu privire la excepţia de neconstituţionalitate invocată de către Bombonica Prodana, fosta sa soţie.

Livu Dragnea a precizat la solicitarea jurnaliştilor că relaţiile sale cu premierul Grindeanu sunt „foarte bune”.

„Sunt bune, sunt foarte bune”, a răspuns liderul PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.