„Alien: Covenant”, lider detașat în box-office

0

Cel de-al șaselea episod din saga creată de Ridley Scott „Alien: Covenant” s-a impus pe primul loc în box-office-ul nord-american în acest weekend, depășind „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations și citate de AFP.

Pelicula, un sequel la „Prometheus” (2012) și un prequel la „Alien” (1979), cu Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup și Danny McBride în rolurile principale, a avut încasări de 36 de milioane de dolari în SUA și Canada în acest weekend.

În acest noul film inspirat din universul sumbru al thriller-ului „Alien”, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce pare un paradis neexplorat dintr-o galaxie, dar care în realitate se dovedește a fi o lume periculoasă, al cărei singur locuitor este androidul David (Michael Fassbender), singurul supraviețuitor al expediției Prometheus.

Pe locul al doilea regăsim echipa de aventurieri ai spațiului condusă de Chris Pratt din cel de-al doilea episod al seriei „Guardians of the Galaxy„, o superproducție care a obținut 35 de milioane de dolari acest week-end și 732 de milioane la nivel mondial, potrivit Box Office Mojo.

Locul al treilea este ocupat de comedia romantică „Everything, Everything„, de Stella Meghie, cu Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose și Ana de la Reguera în rolurile principale și încasări de 12 milioane de dolari în acest weekend. Pelicula spune povestea unei adolescente, a cărei viață este afectată de episoade lungi de alergie, până când întâlnește un tânăr care o învață să privească situația cu alți ochi.

Snatched„, comedia cu Amy Schumer și Goldie Hawn în rolurile principale, despre o mamă și fiica sa într-o vacanță paradisiacă în America de Sud, se situează în acest weekend pe poziția a patra, cu încasări de 7,6 milioane de dolari.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.