Dezvăluiri: În arhiva SIPA este iadul!

0

Arhiva SIPA a devenit unul din subiectele principale de pe agenda publică a ultimelor zile. În timp ce unii cer desecretizarea totală a arhivei, alții cer arderea ei din cauza eventualelor informații grave pe care aceasta le-ar conține. O fostă cercetătoare acreditată la CNSAS, Luminița Corneanu, spune ce ascunde arhiva SIPA.

„Cel mai bun cunoscător al Arhivei CNSAS pe care îl ştiu e ferm împotriva desecretizării acesteia”, spune Luminiţa Corneanu pe Facebook.

Cel mai bun cunoscător al arhivei SIPA pe care îl ştiu e ferm împotriva desecretizării acesteia. Ca fost cercetător acreditat la CNSAS, pot să va spun şi de ce: Pentru că acolo, doamnelor şi domnilor, e iadul.

Toate păcatele omeneşti: ura, delațiunea, invidia, amantlâcuri, trădări, avariția, minciuna. Sunt oameni filmați în timpul actului sexual desfăşurat într-o cameră de hotel, sunt transcrieri a sute de zile si nopți de discutii din dormitorul câte unui om, tot, tot. Sute de mii de vieți private scurmate.

Şi mai mult decât atât: instrumentarea acestor scurmări în mod deliberat, pentru a frânge conştiințe. Se chema, in termenii vremii, „influențarea pozitivă” a celui vizat”, conchide Luminiţa Corneanu, cercetător.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.