Politic — 24 mai 2017
Cataramă se visează președintele PNL

Viorel Cataramă a afirmat miercuri, la Ștefănești, că dacă va ajunge președintele PNL, își propune să obțină voturile celor 7 milioane de alegători de dreapta și să elimine astfel de pe scena politică ALDE, USR și PMP.

„Astăzi, ALDE, PMP și USR au reușit pentru că noi am fost slabi, au mușcat din trupul nostru, pentru că nu am fost de dreapta, ci am fost ai tuturor și ai nimănui. Nu am niciun fel de problemă, aplicând acest program, aducând 7 milioane de oameni către PNL, să-i spulber de pe scena politică pe acești indivizi care au mușcat din trupul nostru în mod incorect și nemeritat”, a declarat Cataramă, în cadrul unei conferințe de presă care s-a desfășurat la Vila Florica, fosta reședință a Brătienilor, informează Agerpres.

El a reamintit că a aplicat o strategie asemănătoare în anii ’90, când mișcarea liberală era divizată în mai multe partide de mici dimensiuni.

„Să ne întoarcem puțin în urmă, la istoria recentă a partidului. În 1993 eu am preluat conducerea partidului împreună cu domnul Quintus. PNL pe vremea aia avea 1%, era ieșit din Parlament și aproape în disoluție. În Parlament erau Dinu Patriciu, Nicolae Cerbeni, Nicolae Manolescu, trei partide în Convenția Democrată și în Parlament și fiecare dorea să facă unificarea liberalilor. În trei ani, i-am terminat, i-am adus în mod necondiționat în PNL, pentru că am făcut o politică de dreapta, clară, a PNL, în interiorul Convenției Democrate. A fost greu, dar am reușit”, a spus Viorel Cataramă.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *