Actori-surpriză, pe afișul „Star Wars: The Last Jedi”

0

Benicio Del Toro va juca rolul unui personaj enigmatic numit DJ, un rătăcitor lipsit de scrupule prin galaxie, în timp ce Laura Dern va intra în pielea viceamiralului Amilyn Holdo în filmul „Star Wars: The Last Jedi”, relatează The Playlist.

Tot în noul film Star Wars va putea fi văzut și un nou pilot de luptă în interpretarea actriței Veronica Ngo. De asemenea, John Boyega va apărea din nou în rolul soldatului imperial dezertor Finn, care la sfârșitul episodului al VII-lea era în comă.

„Finn o duce rău la finalul episodului al VII-lea. Are multe probleme. A fost tăiat cu o sabie laser, așa că este în comă. Costumul îl ajută însă să se refacă. Dar nu știm sigur dacă își va reveni sau nu”, a declarat el pentru Entertainment Weekly

„Cu siguranță este într-un moment în care are nevoie de ajutor”, a mai spus Boyega. Totuși, odată ce își va reveni, se pare că personajul lui va ajunge din nou în miezul lucrurilor, notează The Playlist.

„Chestia amuzantă e că, între episoadele VII și VIII, Finn a devenit important! Este acum cineva important. Imaginați-vă că a fost doborât de Kylo Ren. Gândiți-vă ce vor spune despre el în rezistență. ‘Oh, el este tipul pe care l-a tăiat Kylo?'”, a mai spus el.

„Star Wars: The Last Jedi” va fi lansat în cinematografe la 15 decembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.