Iohannis, discuții cu Trump, Merkel și Trudeau

0

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discuții cu lideri ai NATO între care președintele SUA, Donald Trump, cancelarul german, Angela Merkel, și premierul Canadei, Justin Trudeau.

Scurtele discuții au avut loc înaintea dineului de lucru al șefilor de stat și de guvern din statele membre NATO care se desfășoară la Bruxelles.

Președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire bilaterală cu omologul său polonez, Andrzej Duda.

Președintele Klaus Iohannis a avut joi, în marja reuniunii șefilor de stat și de guvern din statele membre NATO, o întrevedere cu omologul său polonez, Andrej Duda, cu care a discutat despre oportunitatea organizării unui nou summit în format București 9, precum cel de anul trecut, potrivit unor surse oficiale.

Sursele citate au menționat că cei doi oficiali au subliniat că utilitatea acestui format a fost dovedită la summitul NATO de la Varșovia, de anul trecut.

De asemenea, cei doi șefi de stat au discutat despre coerența flancului estic și a flancului nord-estic și importanța menținerii abordării unitare a aliaților în relația cu Rusia. Discuțiile au vizat și venirea trupelor poloneze în România în perioada următoare, arată Agerpres.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.