Sofia Coppola și Jane Campion, un nou stil la Cannes

0

Două realizatoare, Sofia Coppola și Jane Campion, și-au impus miercuri stilul la Festivalul de la Cannes, puțin obișnuit cu prezentarea în aceeași zi a două filme în regia unor femei și de asemenea reputație, relatează EFE.

Sofia Coppola a prezentat în competiția oficială ‘The Beguiled’, un ‘remake’ al filmului lui Don Siegel din 1971 și care în noua versiune beneficiază de prezența lui Colin Farrell și Nicole Kidman pentru rolurile interpretate în varianta clasică de Clint Eastwood și Geraldine Page.

Farrell, îmbrăcat riguros în smoching iar Kidman într-o rochie argintie cu franjuri, conduc distribuția acestui film din care mai fac parte Elle Fanning și Kirsten Dunst, care cu ochii umezi și într-o rochie cu decolteu generos a acaparat toate flash-urile.

Sofia Coppola a optat pentru un taior negru, la fel ca Jane Campion deși în cazul ei a fost vorba de un compleu cu pantaloni.

Campion, singura regizoare din istoria festivalului laureată cu Palme d’Or pentru ‘The Piano’ în 1993, realizează în prezent al doilea sezon al serialului ‘Top of the Lake’, cu Nicole Kidman din nou în distribuție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.