Țiriac îl desființează pe Federer

Ion Tiriac l-a criticat pe Roger Federer, dupa ce elvetianul a renuntat la sezonul de zgura. „Federer nu e un tenismen atat de bun pentru circuitul de tenis, deoarece joaca prea putin”, a spus Tiriac.

Ion Tiriac il pune la zid pe Roger Federer (35 de ani).

„L-am asteptat la Monte Carlo, la Madrid si la Roma. In cariera sa si-a facut mereu treaba, dar acum e diferit. Joaca din cand in cand si nu putem conta pe el”, a spus Tiriac, potrivit 20min.ch.

„Federer e un campion extraordinar. Din pacate, e bun pentru tenis, dar nu asa bun pentru circuit deoarece joaca foarte putin. Baza in tenis nu sta doar in turneele de Grand Slam, dar si in cele noua de Masters 1000. Pentru ca sunt 12 saptamani pe an in care sunt mai vizibili decat la Grand Slam. 80% din bani vin de aici”, a continuat Tiriac.

Federer a renuntat la turnee de top pe zgura, printre care Madrid, Roma si Roland Garros, pentru a se odihni si concentra pentru turneul de la Wimbledon, insa Ion Tiriac nu-i da multe sanse la Londra: „Sa fiu sincer, nu vad cum o sa joace la Wimbleon. Ii doresc sa castige acolo de inca cinci ori si am fost fericit cand a castigat in Australia, dar il asteptam sa joace mai mult. Chiar si daca pierde, e mai mare decat istoria”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.