„Vacanța de Vară cu Excelsior”, în Parcul Bazilescu

0

Spectacole de teatru, proiecții de filme românești, concerte, ateliere de joacă și numere de magie vor fi organizate de Teatrul Excelsior în Parcul Bazilescu din București, în perioada 26 mai – 10 septembrie, în cadrul evenimentului „Vacanța de Vară cu Excelsior”.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Excelsior transmis Agerpres, evenimentele vor avea loc în fiecare weekend, între orele 17,30 și 22,30.

În fiecare zi de vineri, începând cu ora 20,00, vor avea loc proiecții de filme românești, iar sâmbăta și duminica intervalul 17,30 — 22,30 este dedicat spectacolelor de teatru, numerelor de magie, dar și întâlnirilor cinematografice cu personajele preferate ale copiilor de ieri și de azi, informează organizatorii.

Seria evenimentelor va fi deschisă vineri cu proiecția filmului „Pistruiatul” de Francisc Munteanu, de la ora 20,00.

Sâmbătă, începând cu ora 18,00, vor fi prezentate spectacolele de teatru „Bucle aurii” (Trupa Hodoronktronk) și „Aventurile lui Habarnam și ale lui Știe Tot” (Trupa Istețilă), concertele „Nicio școală fără cor” și Ana Lesko, precum și filmul „Amintiri din copilărie”, regia Elisabeta Bostan.

Ultima zi a weekend-ului va aduce în Parcul Bazilescu spectacolele de teatru „Cocoșelul neascultător” (Teatrul Excelsior) și „Țărăncuța cea isteață (Trupa Gestual Art), concertele „Nicio școală fără cor” și Emilia Mușală și filmul „Alo, aterizează străbunica”, regia Nicolae Corjos.

În perioada 1 — 4 iunie, în Parcul Bazilescu vor fi prezentate, printre altele, spectacolul de teatru muzical „Departe de casă” (Actring Dream Academy), spectacolele de teatru „Degețica” și „Magia Copilăriei” (Teatrul Excelsior), spectacolul de ventrilocie „Bunicuța Julieta” (Crina Zvobodă), concerte oferite de Mihai Constantinescu, Fidas și Emilia Mușală și filmele „Dumbrava minunată” regia Gheorghe Naghi, „Maria Mirabela” regia Ion Popescu-Gopo și „Bădăranii”, regia Gheorghe Naghi, Sică Alexandrescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.