Trei tineri, concert la Ploiești

Share:

Teatrul Național de Operetă și Musical ‘Ion Dacian”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, organizează sâmbătă seara, de la ora 19,00, un concert extraodinar, sub bagheta dirijorului George Balint, cu tinerii soliști George Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleșca.

George Balint este unul dintre cei mai importanți dirijori ai Teatrului de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, cunoscut atât pe plan intern cât și pe plan internațional, cu o activitate complexă de peste 30 de lucrări muzicale compuse și un repertoriu de 15 lucrări dirijate in ultimii ani.

După succesul avut în luna martie a acestui an, tinerii soliști George Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleșca se reîntâlnesc pe aceeași scenă cu maestrul George Balint pentru un nou concert cu arii de excepție de operetă, canțonete și musical.

Din titlurile cunoscute putem reaminti ‘O sole mio’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Torna a surriento’, ‘West side story’ — Maria, F.Lopez — ‘Secretul lui Marco Polo’ — ‘Te voi răpi la noapte’.

Mai multe detalii legate de spectacol se pot găsi pe www.opereta.ro sau http://facebook.com/Teatrul Național de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’.

Biletele au fost puse în vânzare la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, Bd. Republicii nr. 65, cât și online, pe www. bilet.ro.

În 1950 a fost înființat Teatrul de Stat de Operetă care a fost inaugurat cu premiera ‘Vânt de libertate’ de Isaak Dunaevski

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.