Bodog și Arafat se ceartă pe tema ambulanțelor

Share:

Conflict între şefii instituţiilor de sănătate. Raed Arafat şi Florian Bodog se ceartă pe tema achiziţiilor de ambulanţe pentru SMURD.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, îl acuză pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, că întârzie intenţionat dotarea cu autospeciale.

Anunţul domnului ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, făcut vineri la Craiova, referitor la achiziţia ambulanţelor pentru SMURD şi serviciile de ambulanţă, menţionând că acordul semnat în 2016 între cele două ministere, cel al Sănătăţii şi cel al Afacerilor Interne, nu mai este valabil în baza noii legislaţii, ascunde multe adevăruri nespuse şi este de fapt, pentru cei care cunosc bine situaţia şi evoluţia ei, un anunţ al întârzierii achiziţiilor de ambulanţe pentru SMURD şi serviciile de ambulanţă şi nu al demarării procedurilor, care au fost deja demarate de fapt, dar nu sunt ‘agreate’, dorinţa fiind de a repeta totul de la zero lăsând la o parte munca realizată de comisii mixte care au muncit câteva luni deja pe acest subiect la nivelul IGSU”, a scris Raed Arafat, duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după ce Florian Bodog a anunţat, în urmă cu două zile, că procedurile de achiziţie pentru ambulanţe au fost reluate.

În scandalul celor doi a intervenit şi premierul Sorin Grindeanu, care i-a chemat la discuţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.