Daniel Constantin, invitație către generația „altfel”

Daniel Constantin a lansat duminică, pe Facebook, o invitaţie către generaţia „altfel” să se alăture proiectului său PRO România, pe care urmează să îl lanseze luni. El a explicat că generaţia „altfel” este a tuturor celor care ştiu că lucrurile pot fi făcute bine şi a celor care au un cuvânt de spus şi nu au putut fi auziţi.

„Invitaţie către generaţia altfel. A mai rămas o singură zi până când vom lansa oficial PRO România, un nou proiect în care eu şi mulţi oameni credem cu putere. Ne-am propus, printr-o altfel de gândire sa acţionăm altfel”, a scris Daniel Constantin, relatează Romaniatv.net.

El a explicat ce înseamnă „altfel” şi cine se regăseşte în această generaţie.

„Nu doar tinerii sau doar oamenii cu experienţă. Nu doar oamenii noi în politică sau doar cei care ştiu bine fenomenul. Generaţia altfel este generaţia tuturor celor care ştiu că lucrurile pot fi făcute altfel, pot fi făcute bine. Generaţia celor care nu s-au implicat sau nu au fost lăsaţi să-şi pună în practică ideile bune. Generaţia celor care cred că şi în ţara lor lucrurile pot fi îndreptate şi dezvoltate pentru a se trăi bine. Este generaţia tuturor celor care au un cuvânt de spus şi nu au putut fi auziţi. Tineri, în vârstă, oameni noi sau cu experienţă, medici sau ingineri, economişti sau agricultori, antreprenori sau funcţionari, în mod individual sau în grup, toţi trebuie să fie auziţi! Toţi vor binele segmentului din care provin şi nu au putut sau poate nu au vrut să fie ascultaţi!”, a afirmat fostul copreşedinte ALDE.

Constantin a susţinut că „acum este timpul ca această generaţie să se implice!”.

„Îi invităm pe toţi să se alăture unui proiect al lor, care va fi construit pentru ca vocea lor să fie auzită!”, a conchis fostul vicepremier.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.