Haos pe aeroporturile din Marea Britanie

0

British Airways, cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie, a anunţat întârzieri ale zborurilor sale din cauza unor probleme întâmpinate la nivel global de sistemul informatic.

Se pare ca au fost afectate chiar listele cu pasagerii si cu bagajele acestora, astfel ca nu s-au mai putut face imbarcarile, iar avioanele nu si-au mai respectat programul de zbor.

Pasagerii au fost sfatuiti sa nu mai vina deloc la aeroporturi, daca au bilete pe cursele British Airways. Dupa ore intregi de intarzieri, cursele British Airways au fost anulate, pana la rezolvarea problemei.

Reprezentantii companiei au precizat ca se fac eforturi pentru „rezolvarea problemei cat mai rapid posibil”, relateaza BBC.

De asemenea, reprezentantii Aeroportului Heathrow din Londra au transmis ca „lucreaza indeaproape” cu British Airways pentru remedierea defectiunilor.

Numarul curselor aeriene afectate nu este cunoscut, insa au fost raportate probleme la mai multe aeroporturi pe retelele sociale, unde mai multi pasageri s-au plans de intarzieri de cateva ore.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.