Băsescu scapă de „dosarul retrocedărilor”

0

Traian Băsescu a scăpat de dosarul retrocedărilor. Procurorii Parchetului General au clasat ancheta legată de retrocedările făcute de Traian Basescu în vremea când era primar general al Capitalei.

Procurorii de la Parchetul General au închis dosarul în care fostul preşedinte era acuzat că a retrocedat ilegal mai multe imobile din Capitală, după ce au concluzionat că Nicholas Jordan, cel care a primit casele, este nepotul fostului senator liberal din perioada interbelica Iordache Minciulescu.

Cu alte cuvinte, cele şase imobile istorice primite de Jordan au fost retrocedate legal de primăria Capitalei, arată b1.

Fostul şef al statului a fost audiat în acest dosar acum două săptămâni și a declarat că niciun act de retrocedare semnat de el nu este ilegal.

Dosarul a fost redeschis după ce Traian Băsescu a terminat al doilea mandat de preşedinte şi viza fapte de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Nicolas Jordan fiind acuzat de cei care au pierdut casele că ar fi un impostor şi nu moştenitor de drept.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.