Orban îl așteaptă pe Cioloș în PNL

0

Ludovic Orban, unul dintre candidații la conducerea Partidului Național Liberal, a declarat, joi, că Dacian Cioloș este bine-venit în partid, dacă vrea să se înscrie, precizând că fostul premier are ”niște obligații morale față de PNL, pe care nu și le-a onorat”.

„Cred că domnul Cioloș are niște obligații morale față de PNL pe care nu și le-a onorat. Toate funcțiile pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale le-a obținut fiind sprijinit de partidul ăsta Național Liberal, ăsta la care el strâmba din nas și ne trimitea așa mai departe. Dacă se înscrie în PNL este bine-venit. Oricum, în PNL sunt mii de Cioloși care nu au avut șansa ca partidul să îi sprijine și cu toate astea au rămas în partid, se bat în continuare pentru promovarea ideilor liberale și vor ieși la lumină din PNL atât timp cât voi fi eu președinte”, a spus Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută la Iași.

Liberalul s-a aflat la Iași în campanie electorală internă. Cu acest prilej, s-a întâlnit cu membrii PNL pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează la președinția formațiunii politice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.