Orban îl ironizează pe Cioloș

0

Liberalii au ”mii de Dacian Cioloş care nu au avut şansa acestuia de a fi sprijiniţi în ocuparea tuturor funcţiilor pe care le-a ocupat”, a declarat, vineri, la Craiova, Ludovic Orban, candidat la şefia PNL.

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Craiova, dacă fostul premier Dacian Cioloş este aşteptat în PNL, Ludovic Orban a răspuns că ”este o chestiune în care trebuie să vrea şi Grivei”.

”Avem mii de Dacian Cioloş în PNL care nu au avut şansa lui Dacian de a fi sprijiniţi în ocuparea tuturor funcţiilor pe care le-a ocupat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, ”aceşti Dacieni Cioloş” au rămas în PNL şi există şase să apară momente în care să iasă la suprafaţă şi să exercite funcţii ”cu cinste şi demnitate”, transmite Mediafax.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban i-a criticat atât pe Olguţa Vasilescu, cât şi pe candidatul PSD la Primăria Craiova, Mihail Genoiu, numindu-l pe acesta ”căţeluş” şi ”marionetă”.

”După ce primăriţa a dat bir cu fugiţii, după ce au fost părăsiţi de primăriţa pe care au ales-o în urmă cu un an, nu pot să cred că localnicii din Craiova pot să aleagă căţeluşul lui Olguţa, sunt totuşi oameni cu discernământ care au calitatea de a decide să pună în fruntea Primăriei un om care stă pe propriile picioare, nu să pună o marionetă care să fie condusă prin telefon din cabinetul de pe Demi Dobrescu”, a spus Orban.

Ludovic Orban se află, vineri, la Craiova, alături de Raluca Turcan, pentru a susţine candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului, Mario Ovidiu Oprea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.