Firea sare în apărarea lui Dragnea

0

Primarul General Gabriela Firea a declarat că ancheta celor de la RISE Project are rolul de a îl denigra pe Liviu Dragnea şi de a-l decredibiliza. 

„Este imposibil sa te gandesti la o strategie asa intr-un grup elitist cu aproape 120 de colegi. Nu e vorba de asa ceva, nici nu stiu daca o persoana anume dintre cele 116 a gasit de cuviinta sa faca acele capturi pentru ca nimeni nu poate demonstra veridicitatea lor. Mie mi se pare ca este un nou atac murdar, vehement la adresa lui Dragnea, la adresa conducerii PSD. Nu stiu ce sa ii mai inventeze lui Dragnea. Au facut un program de guvernare, incercam sa il aplicam in conditii grele si in fiecare saptamana se incearca descreditarea lui Dragnea. Am convingerea ca romanii nu se lasa pacaliti si aceste informatii in legatura cu asa zise capturi sunt aspecte derizorii. Posibil, printre colegii care au plecat sa se afle persoana care cred ca a facut un act de eroism difuzand capturi pe sarite cu scopul vadit de a denigra. Imi pun si eu intrebarea care este rostul acestei denigrari. De aseara si pana astazi se sugereaza faptul ca era un grup elitist. Nu este adevarat, eram aproape 120 de persoane, tot ceea ce faceam era sa ne sfatuim, sa comunicam cu judetele si sa stabilim pe mai departe ce avem de facut. Ceea ce stabileam intre noi era vizibil in spatiul public. E normala o evaluarea a guvernului, fiecare ministru trebuie sa fie parte a unei echipe performante. Se va trage o concluzie care va fi anuntata public. Sa nu anticipam, pentru ca am face rau…niciodata nu e exclus nimic”, a declarat Gabriela Firea la un post de televiziune.

RISE Project dezvăluie o discuţie de pe grupul de WhatsApp al PSD din noaptea în care a fost aprobată OUG 13, în cursul căreia Liviu Dragnea cere ca preşedinţii de organizaţii să se pregătească pentru ”un miting pentru apărarea României”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.