Nicușor Dan, despre venirea lui Cioloș în USR

0

Președintele demisionar al Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan, a declarat, joi seara, că a existat o mare simpatie în partid față de Dacian Cioloș, care nu a venit în spațiul public pentru a-și expune intenția referitoare la viziunea sa politică, și că, dacă se va decide în direcția fostului premier, majoritatea din USR va decide.

„Majoritatea are tot timpul dreptate. În cazul în care colegii din USR doresc asta (venirea lui Dacian Cioloș n.r.), înseamnă că ei au dreptate. A existat într-adevăr o mare simpatie pentru Dacian Cioloș, care nu s-a topit (…) În relația asta nu a contat foarte mult USR, a contat Dacian Cioloș, în sensul că dacă el voia să vină în USR, trebuia să vină să spună că ‘ader la principiile și la modul în care funcționează acest partid’, cu riscul ca el să rămână mic o perioadă de timp, asta era o opțiune, și alta, ‘eu vreau să unific dreapta ca să câștigăm alegerile din 2020’. El nu a venit în spațiul public să tranșeze răspunsul la întrebarea aceasta”, a spus Nicușor Dan la TVR.

El a arătat că nu i-a lansat o invitație lui Dacian Cioloș pentru a intra în rândurile USR, dar nici nu a fost o unanimitate în USR pe tema respectivă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.