„Wonder Woman”, lider detașat în box-office

Super eroina „Wonder Woman” a urcat pe prima poziție a box-office-ului nord american după primul weekend de rulare, depășind pragul simbolic de 100 de milioane de dolari încasări, potrivit cifrelor provizorii date publicității duminică de Exhibitor Relations, relatează AFP.

Cu Gal Gadot în rol prințesei amazoane Diana, „Wonder Woman” a avut încasări de 100,5 milioane de dolari în primul weekend de rulare în cinematografele din SUA și Canada.

Eroina vine în sprijinul aliaților în timpul Primului Război Mondial, în această superproducție a Warner Bros pe afișul căreia mai figurează Chris Pine (căpitanul Steve Trevor) și Robin Wright (generalul Antiope).

Alt film nou cu alți super eroi, unul mai puțin așteptat, se află pe locul al doilea în box-office. „Captain Underpants: The First Epic Movie”, filmul de animație al lui David Soren cu actorul de comedie Kevin Hart, a avut încasări de 23,5 milioane de dolari de la lansare.

În fruntea clasamentului după weekend-ul trecut, „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” a căzut două locuri și a terminat pe locul al treilea după a doua săptămână de rulare. Cu Johnny Depp cap de afiș, filmul a avut încasări de 21,6 milioane de dolari de vineri până duminică, având un total de încasări cumulat astronomic de 1,14 miliarde de dolari în întreaga lume de la lansare.

Pe locul al patrulea se află „Guardians of the Galaxy Vol 2”, care a căzut două locuri, cu încasări de 9,7 milioane de dolari. În cinci săptămâni, aventurierii spațiului au adunat încasări de 355,4 de milioane de dolari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.