Dragnea îl avertizează pe Grindeanu

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marţi, întrebat de schimbul de replici dintre primarul general Gabriela Firea şi premierul Sorin Grindeanu, că Firea are dreptul să îşi spună punctul de vedere, dar premierului i-a cerut să se abţină de la răspunsuri politice.

”Oamenii nu sunt roboţi. Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea.

Răspunsul vine ca urmare a declaraţiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relaţie mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraţilor.

„Eu am şi nemulţumirile mele personale ca primar general. Legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. Eu dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureşteni şi vreau să îl duc la bun sfârşit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei” a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Ulterior, Sorin Grindeanu i-a răspuns, declarând că ”adversarii PSD se află în afara partidului”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.