Nicoleta Nucă revine cu un nou single “Alt Tu”

0

Este prima piesă la care artista contribuie cu partea de compoziție atât ca muzică, dar și versuri, o experiență nouă în cariera ei.

„Alt Tu” este prima piesă în care mi-am pus și eu amprenta de compozitoare alături de Theea Miculescu. Este o piesa-manifest în care e prezentă o părticică din mine, din experiențele mele si felul meu de a fi și sunt sigură că se vor regăsi multe femei”, a spus Nicoleta Nucă.

“Alt Tu” a fost compusă de Nicoleta Nucă și Theea Miculescu și produsă de Alex Cotoi, cel care a compus cele mai multe dintre piesele Carla’s Dreams.

Videoclipul piesei “Alt Tu” a fost regizat și filmat de SAN, cu care artista a mai colaborat și pentru single-ul anterior “Insula” în colaborare cu NOSFE. De styling-ul Nicoletei s-a ocupat Eniko Szanto, de make-up Edith Mihaiciuc și hair-styling Florin Hova. Artista abordează un look simplu, dar diferit față de imaginea de până acum.

Nicoleta Nuca feat. NOSFE – Insula

https://www.youtube.com/watch?v=_8z2FkegO6Y

Primul single al Nicoletei Nucă, “Nu sunt” a fost un adevărat succes, fiind în continuare difuzat pe posturile de radio și TV. Ulterior, Nicoleta și-a surprins fanii cu piesele “Liniștea”, “Inima mea” și “Castele de nisip”, urmate de cele două single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” și “Când pleci”

Nicoleta Nucă “Când pleci”

https://www.youtube.com/watch?v=ylm95SNe2g0

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Nicoleta Nucă:

https://www.facebook.com/nicoleta.nuca/

https://www.instagram.com/nicoletanuca/?hl=ro

Global Records

www.globalrecords.com

http://www.facebook.com/globalrecordscom

http://www.instagram.com/globalrecords

https://www.youtube.com/globalrecords

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.