Boureanu, externat de la Spitalul Floreasca

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost externat vineri după amiază de la Spitalul de Urgență Floreasca, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al unității medicale, medicul Bogdan Oprița.

Cristian Boureanu a fost escortat de organele de anchetă la ieșirea din spital.

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, după ce joi noaptea ar fi insultat, amenințat și agresat un echipaj de poliție care a oprit mașina în care se afla pentru un control în trafic.

Surse din Poliție au declarat vineri pentru Agerpres că, în jurul orei 1,30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau trei persoane.

Potrivit sursei citate, conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta, Cristian Boureanu, a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări la adresa polițiștilor.

La solicitarea de a se calma, fostul politician l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști cu piciorul în zona inghinală și i-ar fi prins mâna în portiera autoturismului, au arătat sursele citate.

Cristian Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.