Se redeschide stagiunea „Teatru în TVR”

0

Grădina TVR a redevenit gazda pentru spectacolele de teatru. Stagiunea se întinde pe toată perioada verii. O piesă care i-a încântat pe copii a deschis sâmbătă seria spectacolelor. Proiectul lansat de Televiziunea Română, prin Casa de Producţie, continuă tradiţia de 6 decenii în care televiziunea publică a promovat teatrul pe micile ecrane.

Teatrul Coquette a dat startul noii stagiuni din grădina TVR cu spectacolul pentru copii „Vulpea şi Corbul”, inspirat de îndrăgita fabulă cu acelaşi nume, scrisă de La Fontaine. Şi cei mici au devenit actori alături de Ruxandra Bălaşu, Celina Niţu şi Ingrid Bonţa.

Proiectul TVR vrea să aducă publicul mai aproape de artişti. Spectactori au venit şi din alte oraşe să se bucure de teatru în aer liber.

De la ora 20:30, cei mari au fost aşteptaţi la un spectacol ca o spumă de şampanie, „Valsul Hazardului”, tot al Teatrului Coquette. Un joc în care replicile sunt atuurile, iar miza creşte cu fiecare minut.

Duminică, copiii sunt companioni şi ajutor de nădejde în aventurile Micului Prinţ – într-un spectacol interactiv adaptat după povestea lui Antoine de Saint-Exupery.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.