Bădălău nu știe nimic despre demisia lui Grindeanu

0

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, susţine că la şedinţa de luni seară de la partid el nu a auzit pe nimeni care să-i ceară demisia premierului Sorin Grindeanu, precizând însă că partidul a descoperit ”extrem de multe” probleme la Guvern şi că prim-ministrul este cel care îşi asumă întregul Cabinet.

”Nu. Aseară am avut o discuţie pe programul de guvernare cu premierul foarte constructivă, CEX-ul urmând să hotărască (…) Eu nu am auzit lucrul acesta (să i se fi cerut demisia premierului – n. r.). Poate eram ieşit din sală, dar eu nu am auzit asta. A fost o analiză pe programul de guvernare şi cu parte politică şi cu tehnicieni”, a declarat Nicolae Bădălău întrebat dacă în şedinţa de luni seară i-a fost cerută demisia premierului Sorin Grindeanu.

Întrebat câţi dintre miniştri au picat testul evaluării în cadrul partidului, Bădălău a spus că nu ştie asta, dar a precizat că au fost depistate ”extrem de multe” probleme şi nerealizări ale Guvernului.

”Mă întrebaţi un lucru pe care nici eu nu-l ştiu. Eu nu dau teste cu premierul. Noi discutăm lucruri serioase, discutăm pe programul de guvernare. Sunt, într-adevăr, nerealizări. Suntem cu destule probleme ieşite din grafic. Până la urmă, premierul îşi asumă întreg guvernul”, a mai spus Bădălău.

Întrebat în continuare la ce ministere au fost depistate respectivele probleme, preşedintele executiv al PSD a spus că la ”Finanţe, Agricultură, Transporturi”. ”Sunt destule”, a adăugat el.

”Inclusiv la agricultură?”, au insistat jurnaliştii. ”Inclusiv”, a confirmat Nicolae Bădălău.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.