Daum, desființat de Becali

Share:

Gigi Becali nu este impresionat de jocul naţionalei, chiar dacă tricolorii au învins marţie seară selecţionata statului Chile, scor 3-2, după ce au fost conduşi cu 0-2.

„Nu m-am uitat la meciul cu Chile. Ce să văd eu? Pentru mine nu mai există echipa națională. Sunt amărât. Urlă sufletul în mine de durere! Noi avem jucători buni, dar trebuie puși în valoare de Daum. Păi, tu, joci cu Stancu mijlocaș dreapta și cu Chipciu mijlocaș stânga. Ce vrei să faci?! Înseamnă că vrei doar să faci contra.

Daum, dacă are demnitate, trebuie să vină și să zică „Hai că am plecat. Vă las, dar o să iubesc țara asta în continuare”. Dar tu vii și cerți jurnaliștii. Vai de capul tău! Ai găsit la FRF oameni de nimic, care au atitudine de sclavi! Dacă aveai la FRF un Becali, acum erai spulberat. Țipi tu la mine, „drogangiule?” De ce vine și se dă mare patriot? Își bate joc de noi? Ne minte la televizor.

Hagi este cel mai bun selecționer. A zis că sacrifică tot pentru națională. Lucescu ar fi bun, la fel ca Olăroiu și Dan Petrescu. Oameni care fac ceva”, a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

Cu o linie de clasament 1-3-2, tricolorii se află în acest moment pe locul patru în Grupa E, la egalitate cu Armenia. Diferenţa de patru puncte însă e una enormă, atât din prisma jocului prestat în acest moment de elevii lui Daum, dar şi ca urmare a faptului că vom evolua în deplasare atât cu Muntenegru, cât şi cu Danemarca. Dacă Polonia pare scăpată în câştigătoarea grupei, pentru locul secund, care duce la baraj, se vor lupta formaţiile lui Eriksen şi Jovetic.

Muntenegru şi Danemarca şi-au respectat blazonul, învingând în confruntările cu Armenia, respectiv Kazakhstan.

Au mai rămas de jucat
1 septembrie 2017: Kazahstan – Danemarca (ora 19:00), Danemarca – Polonia, România – Armenia (ora 21:45)

4 septembrie 2017: Armenia – Danemarca (ora 19:00), Muntenegru – România, Polonia – Kazahstan (ora 21:45)

5 octombrie 2017: Armenia – Polonia (ora 19:00), Muntenegru – Danemarca, România – Kazahstan (ora 21:45)

8 octombrie 2017: Danemarca – România, Kazahstan – Armenia, Polonia – Muntenegru (ora 19:00)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.