Gorghiu ironizează „penibilul din PSD”

0

Fostul preşedinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu, a afirmat, marţi, pe Facebook, că tensiunile din interiorul PSD legate de înlăturarea guvernului Grindeanu arată o fractură logică deoarece nu poţi susţine că guvernarea PSD este una bună şi, în acelaşi timp, să propui schimbarea Guvernului.

„Hai cu moţiunea de cenzură! Oameni buni, cei de la PSD sunt în noaptea minţii! Adică penibilul nu are limite!!! Ce se întâmplă la ei e o fractură de logică politică, până la Dumnezeu şi înapoi. Nu poţi să susţii de dimineaţă până seara că e genială guvernarea PSD şi în acelaşi timp să vii să propui schimbarea Guvernului”, a scris Alina Gorghiu.

Ea susţine că PSD nu poate produce un argument logic şi coerent în raport cu discursul din ultimele şase luni legat de realizările Guvernului.

„E distracţie mare la băieţii ăştia, nu? Sau mult dispreţ? Singura modalitate legală de a-l demite pe Premier, dacă nu va fi convins să-şi dea singur demisia este moţiunea de cenzură! Deci, hai cu moţiunea! Aşa ceva…”, a mai scris Alina Gorghiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.