Codul galben de ploi, actualizat!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare meteorologică şi a actualizat codul galben de ploi.

În intervalul 18 iunie, ora 16.00 – 18 iunie, ora 23.00, în Dobrogea, nord-estul Munteniei, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură, a Carpaţilor Meridionali şi local în Munţii Apuseni, temporar se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi 20 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala local şi în sud-estul şi centrul Munteniei, Moldova, Transilvania şi în restul zonei de munte, dar numai pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă de peste 20…25 l/mp.

În intervalul 18 iunie, ora 23.00 – 19 iunie, ora 06.00, temporar va mai ploua în Dobrogea şi local în Muntenia, zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp și izolat, îndeosebi în estul şi sudul judeţului Constanţa, 35…40 l/mp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.