Kings of Leon, concert incendiar la Arena Națională

Trupa Kings of Leon a susținut primul concert în România, sâmbătă seara, la Arena Națională din Capitală, show-ul cuprinzând hiturile acestora, „Sex of Fire” și „Use Somebody”, alături de proiecții video complementare muzicii artiștilor.

Formația a intrat în scenă — având drept „uvertură” sunetele unei inimi ce bate — pe piesa „Over”, puțin după ora 21,00 și a bucurat miile de spectatori cu un concert de aproape două ore. Spre finalul show-ului, vocalul trupei a amintit că venirea în România este o premieră pentru artiști. „Nu de multe ori avem șansa de a merge în locuri în care nu am mai fost, mulțumim pentru asta!”, a spus Caleb Followill, informează Agerpres.

Concertul de la București a fost cuprins în turneul de promovare al celui mai nou album al formației, „Walls”. Pentru un efect dramatic, pe scena de la Arena Națională a fost dispusă o cortină grea, în culoarea roșu-închis, care s-a ridicat treptat, pentru a descoperi ecranele din spatele trupei, pe care au fost proiectate montaje cu figuri geometrice, flori uriașe deschizându-se sau fiecare din membri trupei, evoluând în timpul show-ului.

Pentru final, cei de la Kings of Leon au păstrat două hituri — „Use Somebody” și „Waste a Moment”. Artiștii au încheiat concertul fără bis, aruncând în public „consumabile” din spectacol — pene de chitară și bețe de tobă.

Cap de afiș al celor mai mari festivaluri din lume — Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) — în 14 ani de carieră, trupa Kings Of Leon a produs șapte albume, a vândut peste 18 milioane de discuri și peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume și a câștigat două premii Grammy: unul pentru „Sex on Fire” în 2009 și unul pentru „Use Somebody” în 2010.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.