CNDB continuă seria evenimentelor estivale

0

Centrul Național al Dansului București (CNDB) reia seria de evenimente estivale „CNDB Domol”, începută în 2016, în cadrul căreia mai mulți artiști, manageri culturali și curatori au activat curtea sălii Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82 cu selecțiile lor muzicale.

Începând din 25 iunie 2017, CNDB continuă acest format cu un program și mai generos: activități fizice (dans și sporturi) în curte pe parcursul zilei, dar și proiecții de filme, DJ set-uri și sesiuni de karaoke seara. Evenimentele vor avea loc duminica, până la sfârșitul lunii septembrie.

Primul invitat al seriei „CNDB Domol” din acest an e artistul vizual, poetul și muzicianul Gili Mocanu (aka Somnoroase Păsărele), autor, alături de Simina Oprescu, al „helipadului” din curtea sălii Stere Popescu, produs de galeria H’art la invitația CNDB.

Pe 2 iulie, la „CNDB Domol” vor participa Victor Stütz, Gabriel Leașcu și Aurel Minulescu, din echipa revistei onlineThe Attic Magazine, organizatoarea festivalului multicultural Outernational Days. Alături de ei vor fi muzicienii din PFA Orchestra, care se vor încălzi pentru spectacolul lor din cadrul Outernational Days cu o repetiție în curtea CNDB, powered by Sâmbăta Sonoră (Anamaria Pravicencu și Octav Avramescu). A doua ediție a festivalului va fi găzduită de grădina Uranus 144 și The ARK București între 7 și 9 iulie.

Printre invitații duminicilor „CNDB Domol” din această vară, al căror program complet va fi anunțat în curând, se mai numără coregraful, performerul și activistul queer Paul Dunca și coregraful Florin Fieroiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.