„Schimb de cărți” într-o ceainărie din Capitală

0

Întâlnirea „Schimb de cărți” din luna iunie a avut loc duminică într-o ceainărie din București, locul în care câteva zeci de persoane au venit să schimbe cărți și impresii despre ce au citit.

‘Schimb de cărți’ este o întâlnire informală între cititori în care participanții pot veni cu cărți dar și fără, pot veni cu cărți să le schimbe cu alți participanți, schimbul nu este permanent, adică își recuperează cărțile pe care le aduc. Este un mod de a le oferi și altora spre citire sau pot veni fără cărți, pur și simplu să participe la discuții, să ne cunoască, vorbim despre cărțile pe care le-am citit în ultima lună, despre ce am mai citit bun, ce ne-a mai plăcut, ne recomandăm unii altora cărți”, a declarat pentru Agerpres Andreea Chebac, coordonatorul acestui eveniment.

Ea a adăugat că, în medie, la astfel de schimburi participă în jur de 15-20 de persoane. Schimbul de cărți este un eveniment care are loc de 6 ani în București iar participanții se întâlnesc o dată pe lună în diverse ceainării.

Cei care doresc să vină aici își pot lua informațiile de pe Facebook sau de pe bookblog.ro, site-ul organizator de la care a plecat acest proiect.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.