Olăroiu a ajuns la spital

0

Cosmin Olăroiu a ajuns de urgenţă la spital. Antrenorul român de fotbal se confruntă cu grave probleme de sănătate, dat fiind faptul că abia a reuşit să iasă din maşină.

De curând, Cosmin Olăroiu a acuzat dureri mari de spate şi se pare că nu a scăpat de aceste probleme, scrie spynews.ro. Paparazzii l-au surprins pe antrenorul de fotbal cum a ajuns la un spital din Capitală şi abia reuşea să se ridice de pe bancheta din spate a maşinii.

Cosmin Olăroiu a ajuns la spital cu maşina personală, însoţit de un prieten şi de soţie. Antrenorul a avut nevoie de sprijin pentru a se ridica din maşină. Îmbrăcat lejer, Cosmin Olăroiu a intrat în spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

În vârstă de 48 de ani, Cosmin Olăroiu este total schimbat de când a plecat să antreneze o echipă de fotbal din Dubai. A pus câteva kilograme, iar seriozitatea lui redă faptul că nu se simte deloc bine.

Aurelian Cosmin Olăroiu este un antrenor român de fotbal în vârstă de 48 de ani, care antrenează în prezent echipa Al Ain și un fost jucător.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.