Stagiunea „Teatru în TVR” continuă

0
Stagiunea de vară a proiectului „Teatru în TVR” a continuat și în acest weekend. Duminică seară, pe scena din curtea postului public, Teatrul Nottara, în colaborare cu Asociaţia Eurofest, a prezentat spectacolul excepţional „Maria Callas – La Divina”. Piesa a fost dedicată regretatului regizor Radu Gabrea.

Grădina Televiziunii Române a devenit scenă de teatru în aer liber. Duminică seară a fost jucată „Maria Callas – La Divina” după „Master Class” de Terrence McNally. În rolul principal, Victoria Cociaș.

„Fanii TVR să se aștepte în fiecare weekend la specatcole – dimineața pentru copii și seara pentru adulți. De vineri, sâmbătă și duminică și dDacă intereseul se menține atunci vom deschide și ziua de joi, de preferabil cu spectacole  de muzică sau concerte”, a anunțat directorul Casei de Producţie TVR, Demeter Andras.

Biletele pot fi cumpărate şi în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.