Locuri de muncă vacante la BCR

0

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, dar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

BCR angajează pe postul de Analist Suport 3 – SQL. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare în domeniul economic sau informatic; are minimum doi ani vechime în specialitate, dovedeşte o bună cunoaştere a limbajului SQL; are cunoştinţe medii de Engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe perioadă determinată pe postul de Expert Contabilitate Clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, experienţă în domeniul financiar, bune cunoştinţe de contabilitate, ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe cel puţin medii de Engleză. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are acreditare IFRS, ACCA sau CECCAR, precum şi cunoştinţe de Microsoft Excel, SAP, Power Point, Visio.

Amănunte despre acest link găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

BCR angajează pe postul de consilier juridic. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare juridice de lungă durată, cel puţin doi ani experienţă de muncă, din care cel puţin un an în instituţii financiar – bancare.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de project manager.
Candidatul potrivit pentru acest are studii superioare, de preferat economice sau tehnice, are certificare cu recunoaştere globală în Managementul Proiectelor, Schimbării, Optimizării (PMP, Prince2, Agile, Black Belt sau Green Belt), minimum doi ani experienţă relevantă în managementul proiectelor, cunoştinţe financiare, despre piaţa bancară, de operare MS Office şi e fluent în Engleză.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

BCR angajează pe postul de Specialist Back Office – Automate Bancare. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, juridice sau tehnice, cel puţin doi ani vechime în specialitate, din care un an în domeniul plăţilor electronice şi a tranzacţiilor cu carduri, cunoştinţe în domeniul activităţii prin intermediul cardurilor, cunoştinţe tehnice şi de operare în domeniul terminalelor bancare de tip ATM, cunoştinţe medii de Engleză.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de Specialist Contact Center. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, cunoştinţe medii de Engleză, ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe despre tehnicile de atragere clienţi şi vânzare prin telefon.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

BCR angajează pe postul de Corporate Project Manager. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, certificare cu recunoaştere globală în Managementul Proiectelor, Schimbării, Optimizării (PMP, Prince2, Agile, Black Belt sau Green Belt), cel puţin doi ani experienţă relevantă în managementul proiectelor, experienţă în industria bancară, cunoştinţe avasante de Engleză, abilităţi de facilitare şi prezentare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o găsiţi la acest link.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.