Bălțoi, suspendat pentru tentativă de blat

Share:

Bombă în fotbal: Alexandru Bălțoi, 35 de ani, fostul atacant al lui Dinamo, a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF. Bălțoi, antrenor secund și jucător la Atletico Vaslui, în Liga 3, a primit o suspendare de 10 luni și a fost amendat cu 100.000 de lei, pentru tentativă de trucare de meciuri.

Alexandru Bălțoi a contactat persoane din conducerea clubului Dacia Brăila, din Liga 2, propunându-le prin SMS aproximativ 10.000 de euro pentru a pierde meciul cu Clinceni, din 14 aprilie 2017, cu două zile înainte Paște.”Să aveți bani de Paște”, a fost unul dintre mesajele atacantului. Oficialii de la Dacia l-au refuzat, iar echipa din Brăila a câștigat cu 1-0.

„Asta e o tâmpenie, o aberație. Am făcut o glumă de 1 aprilie cu Alin Pânzaru (n.r antrenorul de la Dacia Brăila). I-am zis să facem și noi o chestie. Era o glumă, dar el a luat-o în serios și s-a dus cu SMS-ul la Federație. Sunt nevinovat. Oricum m-am lăsat de fotbal. Fac niște cursuri de kinetoterapie”, a spus Alex Bălțoi pentru GSP.

Bălțoi a câștigat două titluri de campion cu Dinamo, când era unul dintre jucătorii preferați ai lui Cristi Borcea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.