Liberalii îl critică dur pe premierul Tudose

0

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan consideră că premierul Mihai Tudose accelerează către recesiune economică în loc să frâneze, asumându-și în programul de guvernare „deformări fiscale”.

„Tudose nu cunoaște cum se folosesc pedalele economiei! Accelerează către recesiune economică, în loc să frâneze! Domnul Tudose, care ne spunea că nu trebuie să fii economist ca să fii ministru al Economiei, trebuie apreciat pentru sinceritate și pentru că a recunoscut implicit că nu cunoaște cum funcționează economia reală. Confirmarea vine nu doar din faptul că nu a demonstrat nimic în calitatea de ministru, dar și din deformările fiscale pe care și le-a asumat în noul program de guvernare: renunțarea la impozitul pe profit, noi taxe pe produse sau pe venituri, amânări ale reducerii TVA, impozite asupra veniturilor gospodăriilor”, a scris marți Turcan pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, chiar dacă i s-a condiționat mandatul cu impozitul pe cifra de afaceri Tudose ar fi putut „să apese pe frână”.

„Chiar dacă i-a fost pus în brațe impozitul pe cifra de afaceri și i s-a condiționat mandatul cu această măsură care va trimite în insolvență mii de firme, putea să apese pe frână, căci, acum, comenzile sunt la dumnealui. Însă, domnul Tudose, ascultător din fire, a accelerat! Mă întreb, dacă se confirmă zvonul că taxa de solidaritate va fi de 25% din salariu, ce va face domnul Tudose? Va frâna sau va accelera? Voi ce spuneți?”, a adăugat Turcan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.