Premierul Tudose nu s-a certat cu Dragnea

0

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri că a discutat, în urmă cu o zi, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, „constructiv” despre guvernare.

„Am citit și eu știrea că luni m-am certat cu domnul președinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni n-am reușit să vorbim, dar, dacă trebuie cumva, o să ne certăm ca să vă validăm știrea. N-am apucat să ne certăm încă, nici luni și nici ieri și nici azi. Am stat de vorbă ieri, după evenimentul de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, am stat de vorbă constructiv, nu numai cu el, împreună cu alți colegi, despre cum așezăm lucrurile pe linie de guvernare, fără niciun fel de ceartă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc”, a spus Tudose, într-o conferință de presă, după o vizită la Ministerul Transporturilor.

Șeful Executivului a făcut acest comentariu după ce a fost întrebat dacă poate confirma că în prezent există tensiuni între el și Liviu Dragnea, atât pe marginea programului de guvernare, cât și cu privire la o serie de numiri sugerate de PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.