Werner Braun, ales președinte al Confederației Patronale „Business România”

0

Adunarea Generală a Confederației Patronale „Business România” l-a ales în data de 20 iunie în funcția de președinte executiv al Confederației pe domnul Werner Giacomo Braun.

 „Werner Giacomo Braun este o personalitate cunoscută în mișcarea patronală din România, fiind președinte al Clubului Economic German din Brașov.

Tribunalul București a validat în data de 4 iulie, în dosarul 22502/3/2017 aflat pe rolul acestei instanțe, Hotărârea Adunării Generale a Confederației Patronale „Business România” și a dispus înregistrarea modificărilor în registrul special al Tribunalului București.

Confederația Patronală Business România dorește să dezvolte în perioada următoare relații de parteneriat cu confederațiile patronale din alte țări membre ale Uniunii Europene și nu numai dar în mod special dorește stabilirea cu prioritate a unor acorduri de parteneriat cu confederațiile patronale din Germania, BDA și BDI, având în vedere volumul foarte mare al schimburilor comerciale și al investițiilor”, ”, se arată într-un comunicat remis de  președintele comisiei juridice „Business România”, avocat Marius Gabriel Bologa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.