Dragnea îl ironizează pe Ponta

0

Liviu Dragnea, președintele PSD, a reacționat ironic vizavi de anunțul făcut joi de fostul premier Victor Ponta că va face politică într-un partid nou.

„Vă spun sincer, simt o răceală de câteva zile și vreau să fac un tratament. Este exact ceea ce simt. Nu vreau să comentez, este decizia lui”, a declarat Dragnea, la Parlament, întrebat ce simte în urma anunțului făcut de fostul lider al social-democraților.

Fostul premier Victor Ponta a anunțat joi că din septembrie va face politică într-un partid nou, altul decât cele aflate acum în Parlament.

Deputatul a făcut această precizare într-un comentariu la un material pe care îl publicase miercuri pe pagina sa de Facebook.

„Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD. După 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent, dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a scris Victor Ponta, răspunzând la o întrebare privind viitorul lui politic.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.