Festivalul Mamaia Fairytale 2017

0

Piațeta Cazino din Mamaia redevine, începând de vineri, 14 iulie, timp de opt săptămâni, scena celui mai important ‘magazin-cultural’ al verii, oferit gratuit turiștilor și constănțenilor de către Primăria Constanța și produs de Asociația Eurocult – Festivalul Mamaia Fairytale 2017.

În fiecare seară de weekend, de la ora 20.30, în Piațeta Cazino vor fi organizate spectacole și evenimente culturale în cadrul Festivalului Mamaia Fairytale 2017, precizează un comunicat remis luni Agerpres de Asociația Eurocult.

Potrivit organizatorilor, Mamaia Fairytale 2017 este gândit potrivit unui concept integrat, în care muzica live, dansul, comedia, teatrul și divertismentul de bună calitate pentru copii se îmbină perfect în construcția delimitată special și regizată la cel mai înalt nivel, deschizând drumul către un nou tip de concept artistic integrat, de festival-cadru, fiind singurul din țară de acest gen.

„Experimentul a devenit tradiție, iar Festivalul Mamaia Fairytale 2017 vine cu și mai multe noutăți care, cu siguranță, vor încânta publicul spectator. Invitații aparțin lumii elitiste a muzicii și teatrului și vă dăm doar câteva exemple: Ștefan Bănică Jr. și Trupa Rock’n’Roll Band & The 50’s, Maia Morgenstern, Vama, Horațiu Mălăele. Coregrafiile au fost gândite special pentru acest eveniment, de multipremiatul coregraf Horațiu Cherecheș, și vor fi puse în scenă cu participarea extraordinară a Baletului Fairytale”, precizează sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.