Florin Bratu, selecționer al naționalei Under 18

Share:

Florin Bratu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale Under 18 a României, a anunţat site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

„Este o mare provocare a începutului de carieră după ce am avut un start foarte bun cu fosta mea echipă de club, acolo unde am obţinut titlul şi Supercupa României cu Dinamo U19. Când a apărut această propunere, nu puteam refuza, deoarece în cadrul Federaţiei Române de Fotbal mă pot dezvolta din punct de vedere profesional alături de oameni pe care-i cunosc foarte bine.

Obiectivul nostru este acela de a încerca să aducem în prim-plan cât mai mulţi tineri de valoare şi să-i pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă viitorul lor fotbalistic. Cunosc deja atmosfera, dar şi pe unii dintre jucători, deoarece am putut colabora cu ei în calitatea mea de ambasador al echipei naţionale U18 înainte de a deveni selecţioner”, a declarat Florin Bratu, pentru frf.ro.

Florin Bratu, în vârstă de 37 de ani, a fost în sezonul 2016-2017 antrenor principal la Dinamo Bucureşti U19, formaţie alături de care a cucerit titlul de campion al Ligii Elitelor şi Supercupa României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.