TAS: Viitorul Constanța este campioana României!

0

Judecătorii de la TAS au audiat ieri reprezentanţii Viitorului şi ai FCSB în cadrul procesului iniţiat de roş-albaştrii în care aceştia revendică titlul de câştigători ai Ligii 1, iar joi au dat verdictul: Viitorul este campioana Ligii 1, ediţia 2016/2017.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit ca neîntemeiat demersul Stelei de a revendica titlul în Liga 1. Judecătorii au apreciat că FCSB a primit în februarie o circulară din partea LPF în care se specifica faptul că în caz de egalitate de puncte se vor lua în considerare doar rezultatele directe din play-off, dar oficialii roş-albaştrilor nu au ţinut seama de asta.

În consecinţă, la tragerea la sorţi a meciurilor pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, vineri, Viitorul Constanţa va evolua pe „ruta campioanelor”, în timp ce FCSB pe „ruta non-campioanelor” şi va avea şanse infime să se califice în grupele Champions League.Între potenţialele adversare al roş-albaştrilor se află Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam, ŢSKA Moscova sau FC Bruges.

„După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania”, a fost prima reacție a lui Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la televiziunea Sport.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.