TAS: Viitorul Constanța este campioana României!

0

Judecătorii de la TAS au audiat ieri reprezentanţii Viitorului şi ai FCSB în cadrul procesului iniţiat de roş-albaştrii în care aceştia revendică titlul de câştigători ai Ligii 1, iar joi au dat verdictul: Viitorul este campioana Ligii 1, ediţia 2016/2017.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit ca neîntemeiat demersul Stelei de a revendica titlul în Liga 1. Judecătorii au apreciat că FCSB a primit în februarie o circulară din partea LPF în care se specifica faptul că în caz de egalitate de puncte se vor lua în considerare doar rezultatele directe din play-off, dar oficialii roş-albaştrilor nu au ţinut seama de asta.

În consecinţă, la tragerea la sorţi a meciurilor pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, vineri, Viitorul Constanţa va evolua pe „ruta campioanelor”, în timp ce FCSB pe „ruta non-campioanelor” şi va avea şanse infime să se califice în grupele Champions League.Între potenţialele adversare al roş-albaştrilor se află Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam, ŢSKA Moscova sau FC Bruges.

„După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania”, a fost prima reacție a lui Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la televiziunea Sport.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.