Ministrul Pană, la Programul Oficial de Internship al Guvernului

Share:

Cea de-a V-a ediție a Programului Oficial de Internship al Guvernului României a debutat astăzi, 17 iulie 2017. Deschiderea oficială a programului a avut loc la Palatul Victoria, în prezența prim-ministrului Mihai Tudose, a vice-prim-ministrului Sevil Shhaideh, a miniștrilor Doina Pană, Ilan Laufer, Liviu Pop și a altor reprezentanți ai administrației publice centrale.

La ediția programului de internship din acest an au fost selectați 100 de tineri dornici să cunoască mai bine și să sprijine activitatea din interiorul administrației publice. Unul dintre aceștia, Andi Miron, va fi, timp de două luni, intern al Direcției de Comunicare și Resurse Umane, Serviciul de Relații cu Publicul și Mass-Media, din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor.

Programul de internship se desfășoară în perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 și oferă tinerilor, pe lângă oportunitatea de a se familiariza cu activitatea din cadrul administrației publice centrale, posibilitatea de a participa la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice. Internii vor primi, pe perioada programului, o bursă în valoare de 1000 lei pe lună.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.