Aterizări de urgență pe Otopeni

O cursă de pasageri KLM, pe ruta Amsterdam-Bucureşti, a aterizat de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă. Peste câteva ore, o aeronavă Airbus A321, aparținând companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga – Rodos, a solicitat, la ora 10.00, aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, din motive medicale – un pasager cu probleme respiratorii și tensiune scăzută.

Toţi pasagerii care erau la bordul aeronavei Airbus care a aterizat de urgenţă marţi dimineaţă pe Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti sunt în siguranţă în zona de tranzit a aeroportului şi urmeaza a fi transferaţi spre destinaţia lor finală marţi în jurul orei 16.00, au anunţat marţi reprezentanţii Air France KLM România.

„Cu privire la aterizarea de urgenţă a aeronavei Airbus A330, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, precizăm faptul că toţi pasagerii sunt în siguranţă în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi că urmează a fi transferaţi spre destinaţia lor finală în cursul acestei după-amieze. În acest sens, o aeronavă Boeing 747 va fi trimisă special pentru a prelua toţi pasagerii, aterizarea acesteia la Bucureşti fiind programată în jurul orei 15:00, urmând să decoleze spre destinaţia finală în jurul orei 16.00”, au precizat reprezentanţii Air France KLM România.

A doua aterizare de urgență pe Otopeni într-o singură zi. Este vorba despre un avion Scandinavian Airlines. Acesta a aterizat de urgență pentru că mai mulți pacienți aveau probleme respiratorii.

Ambulanţe SMURD solicitate la Otopeni, unde fuseseră anunţate şapte victime. O singură persoană a primit îngrijiri

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.