Ponta, despre demiterea președintelui ANAF

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, marți, faptul că Bogdan Stan a fost demis din funcția de președinte al ANAF, adăugând că singura soluție ca lucrurile să evolueze bine este ca premierul Mihai Tudose „să conducă el Guvernul”.

„Încep să sper că premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul — ceea ce oricum e singura soluție ca lucrurile să evolueze bine! A spus Grindeanu că șeful ANAF trebuie demis — a spus Dragnea că trebuie ținut în funcție (că doar era omul lui) — Tudose l-a demis azi. Au spus toți reprezentanții mediului de business, specialiștii și Comisia Europeană că impozitul pe cifra de afaceri este o mare greșeală — a spus Dragnea că e bun acest impozit și că face parte din ‘gândirea sa economică’ de tip latino-american (nu am spus chiar brazilian) — Tudose a anunțat ieri că nu se introduce. Am spus eu de ani de zile că principala preocupare de parteneriat a Guvernului trebuie să fie cu Moldova — Dragnea a spus că trebuie cu Israelul (că pe acolo speră el să mai organizeze o vizită cu poze la Washington — sigur la un preț apreciabil ) — Tudose merge săptămâna asta la Chișinău”, a scris Ponta pe Facebook.

În context, fostul premier a susținut că mai sunt doar câțiva pași de făcut pentru ca lucrurile „să arate mai bine”.

„Dacă se renunță și la trăznaia cu ‘impozitul pe gospodărie’, dacă se fac investiții fără să mai fie ‘dirijate’ de Sevil conform ordinelor politice ale ‘Șefului’ și dacă nu se face faimosul ‘Fond Suveran’ prin ordonanță de urgență, ci se transmite la Parlament proiectul să își asume Dragnea răspunderea (politică, dar și juridică), deja lucrurile încep să arate mai bine!”, a afirmat Ponta.

Premierul Mihai Tudose a decis, marți, eliberarea din funcție a președintelui ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie a premierului, la conducerea Fiscului a fost numită Mirela Călugăreanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.