Becali ironizează CSA Steaua

0

Gigi Becali continuă războiul cu cei de la CSA Steaua, care au înfiinţat secţia de fotbal şi vor începe noul sezon din Liga 4 şi Liga 5.

Gigi Becali promite noii echipe că îi va pune beţe în roate în tentativa promovării cât mai rapide în Liga 1.

„O să ajungă să zicem în Liga a III-a, când o să ajungă acolo eu o să îi ţin pe ei cinci ani în Liga a III-a, ca să mă distrez cu ei. Nici din Liga a IV-a nu cred că promovează, că sunt Rapid, Sportul acolo. În loc să te ocupi de camioane tu dai bani de fotbal? Să zicem că ajung în Liga I, deşi le va fi foarte greu. Conform legii sportului nu au voie în Liga I, şi conform viitoarei legi nici în a doua nu o să aibă voie. Pot face ei zece Stele, însă Steaua e una singură, FCSB, e continuatoarea, succesoarea. Şi ăştia de la Armată zic că au până în 2003 palmaresul. Cum să fie la voi, mă, când l-aţi predat lui Păunescu în 1999 sau 2000? Nu mai puteţi să îl aveţi, că l-aţi dat. Le-a preluat succesorul, apoi au ajuns la mine”, a declarat Gigi Becali.

Aproape 1000 de suporteri au fost prezenţi luni la primul antrenament cu public al noului club al CSA Steaua, de destinele căruia se ocupă Marius Lăcătuş, Ştefan Iovan şi Ion Ion.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.