Aquatique, un nou brand de succes al Romaqua Group!

0

Despre brandurile de succes ale Romaqua Group se poate vorbi mult. Ca și despre evoluția spectaculoasă a unei companii- cu capital autohton privat, cu 19 ani de activitate, cu peste 2.000 de angajați și o cifră de afaceri amețitoare- care îi respectă, înainte de toate, pe consumatori prin produsele de înaltă calitate oferite acestora.

Fie că vorbim de Borsec (liderul incontestabil al pieței de ape minerale na­turale sau de Stânceni (apă mi­ne­rală naturală), Aquatique (apă minerală na­tu­rală oli­gominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Giusto Natura (băuturi răcoritoare plate), Albacher, Dorfer sau de Mühlbacher (bere), nu putem să nu privim admirativ spre brandurile unei companii care continuă să crească.

Dacă Borsec este, de mulți ani, liderul pieţei de ape minerale naturale, Giusto Natura este liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate (still drinks).

În ultimii ani, un alt brand, marca Romaqua Group, începe să se detașeze pe piață . Mă refer la Aquatique. De altfel, evoluția brandului Aquatique este fulminantă, Aquatique fiind de 10 ani, un succes 100% românesc, un brand construit de la zero, care a câștigat o poziție clară în preferințele consumatorilor.

Aquatique este doar unul dintr-un lung șir de motive pentru care merită să credem în ceea ce facem, să ne mândrim și să alegem în continuare “Produs în România“!

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique este potrivită pentru bebeluşi datorită mineralizării totale foarte scăzute, 99 mg/l şi a conţinutului extrem de redus în sodiu, 1,02 mg/l. Aquatique este apa minerală naturală oligominerală atestată atât de Societatea Română de Pediatrie cât şi de Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”.

Potrivit studiului clinic realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Alfred Rusescu”, apa oligominerală Aquatique întruneşte toate condiţiile pentru a fi recomandată în alimentaţia sugarilor. Studiul clinic a fost efectuat pe un număr de 20 de copii cu vârsta cuprinsă între 2 – 20 luni, fiind monitorizaţi diferiţi parametrii în evoluţia clinică a copiilor.
Rezultatele acestui studiu au fost confirmate şi de către Societatea Română de Pediatrie: Aquatique corespunde din toate punctele de vedere şi are toate calităţile pentru a putea fi folosită pentru prepararea hranei destinate bebeluşilor cât şi pentru consumul ca atare.

Mai mult, potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, realizat în anul 2016 de către Forbes România, apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată câștigătoare la categoria “Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”.

Pentru alcătuirea acestui top, revista Forbes România a colaborat cu compania D&D Research, ce a realizat în perioada iulie-septembrie 2016 o amplă cercetare a opiniei mamelor la nivelul întregii țări. Topul a fost realizat pe baza răspunsurilor mamelor cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori. Mamelor li s-a cerut să precizeze ce apă minerală plată folosesc pentru copilul lor, să numească marca de apă în care au încredere, care este cea mai sigură pentru copilul lor și să denumească brandul de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate. Aquatique a obținut cel mai mare punctaj la toate aceste criterii, fiind desemnată cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici.

Apa minerală naturală oligominerală îşi are izvorul în inima munţilor Carpaţi, la o altitudine de 1100 m în zona protejată a Parcului Natural Bucegi – rezervaţia naturală Abruptul Prahovean, zonă de neatins pentru orice intervenţie umană. Datorită conţinutului extrem de redus în sodiu apa este recomandată şi în dietele fără sare. Cei mai mulţi experţi consideră că este prudent să se limiteze consumul de sare şi recomandă o cantitate de maximum 4 g/zi pentru un adult sănătos. În anul 2008, Aquatique a primit distincţia “Grand Gold Medal” de la Institutul Internaţional de Selecţie a Calităţii – Monde Selection, Bruxelles.

Romaqua Group Borsec este o companie cu o mare preocupare pentru protecţia mediului. În acest spirit, s-a investit masiv în tehnologii de ultimă generaţie, tehnologii “environmental friendly” prin consumul redus de apă şi de energie electrică şi termică.
Pe piața apelor minerale naturale, Aquatique are o cotă de piață în volum de peste 5% (ianuarie-mai 2017), conform datelor companiei Romaqua Group. Exportul de apă minerală naturală oligominerală Aquatique  se realizează China, iar anul acesta se preconizează intrarea pe piața Statelor Unite și a Marii Britanii.

“Dacă în 2007 am îmbuteliat 7 milioane de litri de apă oligominerală naturală Aquatique, în 2016 am ajuns să îmbuteliem aproape 45 de milioane de litri. Pentru un brand atât de tânăr precum Aquatique rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare. În fiecare din ultimii trei ani, vânzările au crescut cu 50%, așa încât suntem foarte optimisti în privința evoluției brandului, iar anul acesta ne dorim să vindem peste 65 de milioane de litri”, a declarat Radu Lăzăroiu, Managing Director Romaqua Group.

aquatique 2

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.