Keșeru califică Ludogorets în turul III al Ligii

”Dubla” reușită de atacantul român Claudiu Keșeru, miercuri seara, s-a dovedit a fi decisivă pentru calificarea echipei bulgare Ludogoreț Razgrad în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după 4-1 cu Zalgiris Vilnius (Lituania), pe teren propriu, în manșa secundă a turului al doilea preliminar.

Zalgiris, care învinsese în primul meci cu 2-1, a deschis scorul la Razgrad prin Serge Nyuiadzi (15). Ludogoreț a egalat în finalul primei reprize, prin Natanael (41), din pasa lui Keșeru. Campioana Bulgariei s-a desprins în repriza secundă, prin două goluri marcate în decurs de două minute, prin Wanderson (56) și Claudiu Keșeru (56), pentru ca internaționalul român să mai înscrie o dată în ultima parte a meciului (74).

Fundașul român Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț și a primit un cartonaș galben în min. 45, în timp ce Keșeru a jucat 88 de minute, primind un avertisment în min. 75.

Liviu Antal, accidentat, nu a jucat la Zalgiris.

Atacantul nigerian Anthony Nwakaeme a avut o contribuție importantă la calificarea echipei Hapoel Beer-Sheva în turul al treilea preliminar, prin cele două goluri marcate la Budapesta, în meciul câștigat cu Honved (3-2).

Ludogoreț și Hapoel vor fi adversare în faza următoare a competiției.

Dundalk, cu portarul român Gabriel Sava pe banca de rezerve, a fost eliminată după prelungiri de Rosenborg Trondheim, care s-a impus cu scorul de 2-1, după 1-1 în prima manșă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.